Reviews


4 stars after 309 reviews
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en zeer snel geleverd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na telefonisch contact te hebben gehad ivm te laten leveringstijd wat we kregen via mail. Netjes te woord gestaan met de medelijden ze zijn net naar u onderweg, ik zei nog hoop dat het net koud is, nou helaas patat ijskoud dus zelf in airfryer opgewarmd Hamburger lauw helaas. Smaken waren goed Helaas de eerste x hopelijk volgende x beter. 4/29/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde beetje lang, maar kregen direct kortingsbon voor de volgende keer, top!! 4/29/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was mij niet helemaal duidelijk wat standaard als sides bij het gerecht hoort. Heb daar wel even over gepuzzeld. 4/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer er was wat vergeten en nu bijna 2 uur verder nig niks gezien.... voor de rest top 4/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers waren heerlijk en snel bezorgd 4/26/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat wederom de betaalde saus er niet bij zit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Na 8x besteld te hebben bij Meatz is het 6x niet gelukt dat de juiste bestelling bezorgd werd. Wat hebben wij allemaal mee gemaakt…. ** koud eten ** lang wachten dus koud eten ** 2e burger gratis vergeten bij 3 personen ** Slappe patat ** burgers vergeten. 2x een korting voor cheese cake ontvangen en 3x een korting van €10;- ontvangen 2x telefoonnummer op het bord gezet voor de volgende keer nooit iets van gezien. Helaas Meatz…. Ondanks de goede smaak zullen wij niet meer bestellen 4/21/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was op tijd en warm. De gewone patat was helaas slap. Burgers en twisterfries waren wel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was een paar minuten eerder dan gedacht. Het was goed op temperatuur en smaakte lekker 4/16/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te laat ontvangen, wel een korting hiervoor gekregen. Spare ribs hadden warmer gekund This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was top! 4/9/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Homotent 4/9/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Spareribs en burgers waren prima 4/5/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg goede kwaliteit en ruim voldoende! ook veel aandacht voor de verpakking, zodat niet alles doorelkaar zit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
wederom voor de zoveelste keer een fout gemaakt bij de bestelling, ipv chocolade milkshake vanille shake en wederom geen antwoord op de eerder door mij gevraagde vragen , het eten is prima maar het lezen van de bestelling en de berichten verdient geen schoonheidsprijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Saus bij chickenbox vergeten 4/1/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger is tasty. Quality spare ribs is poor eg, dry and burned. 3/31/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, jammer dat milkshake er niet bij geleverd werd (staat wel op de bon) 3/30/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten. Op naar een volgende x This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
twister fries waren slap, jammer dat de potato wedges er niet meer zijn; verder weer erg lekker 3/26/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! De bestelling op de eigen site is een feestje. De persoonlijke mails zijn fijn . Bezorgen ging super snel. De jongens die het bezorgen zijn ook top, een verademing tegenover alle brommer rijdende onverschilligheid. De frietjes waren ook echt super nu! Krokant vers. En de hamburgers apart geserveerd vd burger zelf is een geniale set. Alles is restaurant vers ipv sompig en doorgelopen. Alles is tot in de puntjes verzorgd inclusief het bezorg tasje. Alles voor een echte restaurant beleving aan huis. Wij zijn fan 3/25/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superslim de hamburger apart verpakken waardoor het broodje niet papperig wordt ! De Od Dutchbat was heerlijk maar t was ook behoorlijk veel ! 3/25/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
in 1 woord slecht 3/21/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat, patat was klaar, wel excuus maar misschien is het beter om niet vanuit Leidschendam te bestellen vanwege de te lange reistijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging erg vertraagd. Kregen excuus hiervoor. Echter verkeerde sauzen en verkeerde spare ribs. 2x naturel en 1x sweet spicey. Alle 3 waren sweet spicey. Erg jammer. Was ook law ipv warm mogelijk xoor de afstand? Maar dan beter niet aanbieding om te bezorgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was goed, maar sauzen vergeten. Handiger om extra producten meteen te kunnen bestellen ipv in mijn geval cheddar in een zakje te krijgen. En de burger mag er meteen op; beter voor de smaak van het gehele broodje! 3/17/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij de bestelling miste er helaas een burger. Na het bellen werd de burger alsnog geleverd met als troost een cheesecake en vijf euro korting bij de volgende bestelling. Eten was lekker en service dus uiteindelijk ook oké. 3/12/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gegeten, helaas ontbrak de knoflooksaus. 3/12/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sparibs waren een stuk minder lekker dan een week ervoor , jammer had er juist trek in ! 3/11/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes zagen wel erg zwart maar de smaak was prima 3/9/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Worst. Order. Ever. We ordered here several times, usually the quality is good. However this time it was 30 minutes before they closed. Order placed at 20:28. "We zijn onderweg!" email at 20:37. This already made me wonder how can they prepare the ribs in such short time. Well, I found out. 3 of them were just plain cold. 1 was hot. The hot rib was tasty and fresh, the others not at all. Hard to bite. I heated them up in the microwave afterwards.. My explanation: the staff wanted to go home and just picked some old ribs which were made by accident before and can now be used in my dish. That's how it felt. Old ribs from a previous order, laying around for a while and then being dropped in my order. We ordered several times here, but I think this will be our last. Friendly driver btw. Kind regards, Patrick 3/9/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling op tijd; verzorgd in gepakt; perfecte friet, goede hoeveelheden, maar..... de ribs koud/lauw, waardoor het leek alsof ze niet vers zijn en je een opgewarmde hap naar binnen werkt. Echt heel jammer... 3/9/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten zeer goed, patat te koud geleverd. 3/7/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service 3/2/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs zijn heerlijk maar wel wat zwart door de marinade smaakt denk lekkerder als het een lichtere kleur heeft 3/2/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hamburger menu was super lekker, alleen rietje vergeten bij de shake This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben helemaal niets gehad Ze belden dat ze niet genoeg spareribs hadden voor onze bestelling Gevraagd of we iets anders wilde hamburgers… Dat wilde we niet omdat we trek hadden in spareribs Gezegd stort het bedrag maar terug cancel de bestelling Nog niets terug gehad weet ook niet hoe lang zo iets duurd maar ik verwacht het morgen toch echt wel terug This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De vega burger was koud maar toch lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De milkshake was vergeten en ik had eigenlijk hier besteld om die nieuwe milkshake eens te proberen en ik vind de website niet handig , dacht dat ik een extra frietje erbij had besteld maar dat was niet zo. 2/25/2022
Meatz Voorschoten 4 stars after 356 reviews
Meatz Voorschoten