Reviews


5 stars after 179 reviews
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was voortreffelijk, echt lekker van smaak, echter waren de spareribs lauw en de twister fries nagenoeg koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Hamburgers waren echt verdronken in de saus. Vlees was wel erg goed. 8/28/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de site niet echt duidelijk. Maar het eten is perfect 8/27/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, betere bezorgdienst in Voorschoten. Eindelijk iets anders. 8/26/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de geleverde maaltijden waren van prima kwaliteit en bijzonder smakelijk. Zelfs de Kipburger was nog mooi sappig en de Jalopena er als extra bij het broodje was een prachtige aanvulling. Een min punt je was dat ik 1 breekbroodje besteld had en 1 maak de wedges, helaas kreeg ik 2 keer een behoorlijk hoeveelheid Wedges. Deze waren over het algemeen aardig, miste wat kruiden erop, en sommige waren niet gaar. Wat ik jammer vond is dat er bij mijn vorige bestelling netjes vochtige doekjes en pepermuntjes zaten, helaas zat er deze keer niets bij van deze artikelen, een gemiste kans in deze, Hoop dat het volgende keer beter is. 8/26/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met Chris eea besproken. Kan nu geen beoordeling geven. Volgende keer wel 8/25/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top behalve de cheesecake. De textuur was raar. Waarschijnlijk omdat hij te warm is geworden door indezelfde doos te zitten als de spareribs. Voor de rest alles top 8/24/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere spare ribs gegeten met de smokey barbecuesaus erbij. Echt een aanrader. Complimenten aan de de kok. 8/21/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren redelijk de saus die over de spareribs zitten smaakt anders het zou lekkerder zijn als de spareribs saus iets zoeter zou zijn. De patatjes twister zijn wel lekker maar keuze uit normale patat zou ook fijn zijn. Verder wel goed gegeten en grote stukke vlees aan de spareribs 8/21/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De burgers waren zoals gewoonlijk geweldig. Bezorging was helaas te laat, daardoor afgekoeld… Bezorger was heel vriendelijk. 8/20/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige wedges waren 10x beter!! 8/19/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 👍 8/17/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de vega burger koud en verwachtte ik 200gram pulled beef. Ik kreeg een hamburger met een beetje pulled beef op de burger. Ik hou niet zo van hamburgers, dus de pulled beef leek me een lekker alternatief. De smaak was goed, maar ik heb de burger maar half op. 8/16/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was het eten los geraakt in de tas waardoor wedges los in de tas zaten. Ook de ribs waren gaan lekken in diezelfde tas. Qua eten was de smaak prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje met mals vlees. Zeker een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs menu besteld. Op tijd geleverd. Nog lekker op temperatuur en heerlijk klaar gemaakt. 8/14/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, maar gaat zeker vaker gebeuren . 8/12/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten en snel bezorgd 8/11/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je een broodje saus met hamburger wil ben je aan het goede adres.. veel te veel saus 8/11/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en snel bezorgd! Top service 8/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dubbele Hamburger menu bestelt! Aanrader. 8/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op advies van een vriend. Daar heb je dus vrienden voor! Heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really tasty meal enjoyed by us all. Salad was excellent with fresh Parmesan cheese shavings, excellent wedges and burgers delicious. Prompt delivery with a smile. Will definitely order from here again. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Too many inedible scraps in the potato wedges 8/7/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk burgers zijn gewoon top! Het enigste wat voor ons vervelend was is dat op de truffel burger nergens kaas staat vermeld en ook geen optie om de kaas weg te laten.. Dus nu heb ik de kaas er half gesmolten af moeten peuteren omdat ik zelf niet tegen kaas kan 8/7/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super 👍 8/7/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nu drie keer hier besteld en tot nu toe elke keer helemaal. goed super lekker 7/31/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De sla was bruin en zag er echt niet lekker uit, minpunt! 7/31/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerst keer dat ik wat bij jullie heb besteld, en ik moet zeggen dat we zeer tevreden waren over de geleverde maaltijden. De besteld classic Meatz was super, lekker sappig en zeker niet droog. Minpuntje was dat het bij het bestellen op de website niet echt duidelijk is datje voor de beefburger moet kiezen als je verder geen andere wil. De bestelde spareribs waren top, goed voorzien van vlees, mooi gaar en goed voorzien van marinade/saus. van de bezorging stonden we te kijken, werd geleverd in een tas met de opdruk van Meatz, netjes alles apart verpakt, Bezorger er vriendelijk tijden het bezorgen, Al met al zullen we hier zeker nog een keer gebruiken maken van jullie diensten. 7/29/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 7/27/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond het hamburgermenu erg weinig voor die prijs. Spareribs wat taai. 7/26/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/26/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Buns, souce, fries and garlic bread was super tasty. The delivery was extremely fast. It would be all 5 stars if only the beef patty did not tast like store bought. 7/24/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wedde friet allemaal verkruimeld sparreribs niet lekker teleurstelling 7/23/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very happy to try out Meatz. Good food and fast delivery. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Twee side dishes zaten niet bij de bezorging, wel hersteld na bellen. Kwaliteit wel goed, maar niet speciaal. Side dish salade zeker niets bijzonders. Stukje tomaat en of komkommer erdoor zou het zeker ooglijker en lekkerder maken. 7/13/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere kipburger. Vooral het broodje was erg lekker, maar verder niet heel bijzonder. De aardappelpartjes vielen erg tegen. Volgens mij gefrituurd in veel gebruikte olie. Er zaten allemaal kleine gefrituurde stukjes op. Niet heel smakelijk... 7/13/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd broodjes zijn slap tegenvaller de saus vergeten ook jammer niet voor herhaling vatbaar 7/12/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really, really good ribs and delivery with a smile 7/10/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The burger was excellent. The Sweet and Spicy Ribs were sweet, spicy, but also very salty. The potato wedges were tasty but made lots of crumbs; these fell through the holes in the packaging and onto the table. The salads- one was crunchy, one limp. Both were crunched into one corner of their box. We liked the box idea- modular. The bag was a nice touch. The code for the korting was hidden behind menu bar- I thought the opening offer was already in the price, so missed that. Otherwise, fine. 7/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten en twas veel.en was er snel. Zullenvaker hier bestellen 7/6/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hi, het is jammer dat Gijs er wat langer over deed deze keer. Burgers waren weer uitstekend, maar zet volgende keer op de doosjes wat erin zit, maakt het verdelen makkelijker bij 6 verschillende burgers. 7/5/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb nu 3 keer besteld bij jullie en het bevalt heel erg goed, en de levering is ook lekker snel. Een goed burger restaurant, een gat in de markt denk ik. Alleen van de 3 keer bezorgen zijn jullie 2 keer de losse saus vergeten te leveren. Ik heb hier niet over gebeld, foutje kan gebeuren. Ik hoop dat het er de volgende keer er wel bij zit ;) Desondanks zeer tevreden. 7/5/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, lekker gegeten. We gaan zeker nog een keer bestellen 7/5/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles helemaal goed ga zeker vaker bestellen hier top 7/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen 15 minuten was het eten al in huis. Was echt fantastisch, prijs kwaliteit verhouding is goed. Echte aanrader 7/2/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerst geven ze een koude bevroren vega burger, komen ze de volgende brengen en deze is bedorven. Ook de sla is veelste oud en er zit behalve parmezaanse kaas en een beetje dressing niets bij. De datumstickers zaten nog op de verpakkingen, sommige van gisteren en andere weer van morgen. Deze tent vertrouw ik niet meer en ik en heel veel anderen bestellen hier nooit weer. 7/1/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, allen voor ons wel wat te zout, vooral de wedgets. Wel lekker knapperig. 6/30/2021
Meatz 5 stars after 179 reviews
Meatz