Reviews


5 stars after 179 reviews
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 11/23/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/22/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, mooi op tijd...zeker voor herhaling vatbaar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 11/20/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Stokbroodje was nog bevroren, broodjes van de burgers waren sompig van de saus. Potato wedges en twister fries waren wel lekker. 11/16/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sausjes zaten er niet bij en ook de cheesecake niet. E-mail naar Meatz gezonden, maar geen reactie. Jammer. 11/15/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburger en frietjes waren lekker. De salade was verrot. Er zat zelfs een onderkant van een stronk in. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker gegeten, snelle en correcte bezorging. Vers broodje, sappige burgers, goede frites. Niet twijfelen maar doen!!! 11/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en erg lekker gegeten. Alles was ook heel netjes verpakt. We gaan zeker nog eens bestellen 11/8/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima,niets te klagen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helamaal goed iets vergeten werd direct alsnog gebracht 10/27/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was helaas koud 10/23/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger was heerlijk. Had alleen iets warmer gemogen. Verder top. 10/22/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Love it! Excellent burgers and ribs, on-time service with a smile and very reasonable prices. 10/21/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden, spareribs waren aangebrand. Bij contact kreeg ik te horen dat dit kon gebeuren en dat ze op waren. Met moeite een hamburger gekregen en t verschil in geld terug maar de hamburger was niet lekker door de hoeveelheid saus. 10/19/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vlees was ietsje taai maar wel lekker. 10/18/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vlees was ietsje taai maar wel lekker. 10/18/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren heerlijk 10/16/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd tot nu toe alles goed van smaak en nog goed warm dus tot de volgende keer 10/16/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De geleverde maaltijden waren weer van prima kwaliteit en de bezorging was vriendelijk en correct, werd snel en goed warm geleerd 10/16/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was lekker en goed warm ! 10/16/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren aangebrand 10/15/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kipburgers waren lekker, de No Meatzburger was minder lekker. De salade side dish was ook niet voor herhaling vatbaar. De twister fries en wedges waren wel prima. 10/12/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal goed lekker hoor alleen maar een stukje cake nu ruzie wie mocht hahaha maar was heel lekker allemaal 10/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedenavond, Eten is van goede kwaliteit, het duurde ook niet heel lang +- 35 minuten na bestellen. Vanwege de actie ook een stuk cheesecake gekregen, misschien handig om apart aan te geven waar deze in zit. En het zou iets handiger kunnen worden ingepakt, nu was er best veel karton gebruikt. Met vriendelijke groet, Kai 10/8/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten en desserts! Vers en warm eten, en snel bezorgd! 10/4/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niets op aan te merken, al was het niet heel warm meer. Daarnaast duurde het 20 minuten langer dan aangegeven en miste de saus. Jammer 10/4/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb lekker gegeten. Snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was niet smaakvol. Spare ribs waren niet โ€˜versโ€™. Krul friet was sompig. Helaasโ€ฆ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige spareribs waren nog half rood, jammer . De website werkt niet zoals aangegeven wordt. Cheesecake code kent het systeem niet. Ik heb gebeld. Toen werd gezegd dat ik dan maar een bepaalde code in moest geven en bij opmerkingen Cheesecake neerzetten. Dat gedaan terwijl ik aan de telefoon zat met een medewerker. Ging ook niet. Toen besteld met Opmerking. Cheesecake NIET ontvangen. Jullie via de website daarover geinformeerd, geen enkele reactie. Door zo'n "service" niet erg enthousiast weer een bestelling te doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sausjes vergeten, geen dressing over de salade, twisterfries waren slap. Wel lekkere hamburgers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde iets langer als verwacht. Maar verder top. 10/2/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten alleen de patatjes hadden iets knapperiger gemogen. 9/29/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was helemaal goed, echt lekker! dankjewel 9/28/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord delicious 9/28/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd optijd En het lekkerste eten !! 9/22/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten is goed. Ik ben zeker een fan! Maar ik heb nu al een paar keer gehad dat mijn bestelling incompleet was. Een drankje wat er niet bij zat. Geen doekjes of pepermuntjes. Die kleine dingetjes mis ik soms. Verder zeer tevreden. 9/22/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burgers erg lekker!! Snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Friet was koud, cheesecake ontbrak. Vlees was goed 9/17/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. 9/3/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/31/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super burger! Ribs ietswat kunstmatig, smaakte meer naar bouillon als naar smokey bbq, nog steeds lekker hoor! Frietjes wat zacht, die frietbakje met gaatjes waren een stuk beter! Sides waren prima en de cheesecake hebben we bewaard voor morgen! 8/30/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eindelijk na meer dan 2 uur wachten . En twee keer gebeld te hebben . Toen zelf maar in de auto gestapt omdat ik meer dan 2 uur wachten echt niet vond kunnen .Dat het op zondag wat langer duurt dat snap ik maar geen 2 uur . Helaas maar voorlopig niet meer. Bij jullie bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste 2x prima, op tijd bezorgd en goed heet. Vandaag om 18.20 besteld zou om 18.55 bezorgd worden. Kwamen na 3x bellen pas om 20.20 ..... 2 uur later??? En het eten was niet erg warm. Heel jammer, zeker niet tevreden dit keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Second order from Meatz and disappointingly not as good as the first. Order took almost an hour to be delivered and the wedges were totally different to the first order. This time they were under cooked (so much so they were hard in the centre), no flavour that was present the first time and soggy at the edges. The burger was good, the ribs a little too spicy but edible and the salad was fresh. Will give them one more go but not as enthusiastic as I was the first time around. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Meatz Industrieweg 28B 0712100106
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde erg lang, besteld ca. 17.55 en bezorgd ca. 19.15....even voor 19.00 gebeld of de bestelling wel goed was overgekomen, erg popie jopie te woord gestaan, bezorging door jullie bezorger was uiteindelijk super vriendelijk. Groetjes Mireille This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Meatz 5 stars after 179 reviews
Meatz