Reviews


4 stars after 16 reviews
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Frietjes te koud. Spareribs beetje droog (mn stuk die wat dunner was). Burger was erg goed. 5/16/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten, goede burgers 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Spareribs was taai en lauw. 5/14/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, bestellen liep soepel en werd goed geholpen bij afhalen. Top! 5/13/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kom je halen staat nog niet al klaar voor je kan je nog 12 wachten 5/13/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd en kwaliteit waren uitstekend. 5/12/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed geregeld!! Lekker gegeten. Goede bezorging niks op aan te merken. Een aanrader is het zeker!! 5/12/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwam later dan gepland maar kreeg een mail met sorry en korting voor de volgende bestelling.echt zo netjes. Ook alles super goed ingepakt. 5/12/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel en belachelijk lekker eten. 5/11/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur wachten en dan koude spareribs ontvangen. Dat was voor mij de laatste keer 5/11/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten, hamburger was mals en niet vet, milkshake lekker romig en de cheesecake smaakte ook goed! Bestellen zeker nog een keer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige burger, goede friet en snelle bezorging! Helemaal top! 5/6/2022
Meatz Voorschoten 4 stars after 324 reviews
Meatz Voorschoten