Reviews


4 stars after 47 reviews
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed.. eerste keer dat ik een burger bestel die niet helemaal kapot gebakken is. Blij mee 6/6/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De kip en friet waren overheerlijk knapperig en warm. De spareribs waren helaas droog en verbrand en volgens ons waren ze de saus vergeten. We hadden smokey bbq besteld maar er zat geen smokey bbq saus/marinade op helaas. Ook kwam de bestelling 20 minuten te laat, daar hebben we dan wel weer een kortingscode voor gekregen. 6/6/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een Top broodje hamburger en erg fijn vlees apart verpakt zodat het nog goed warm was. En ook de patat goed gebakken en nog goed op temperatuur. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten! We komen zeker terug voor meer :) 6/4/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Handige website, smakelijke hamburgers, binnen half uur bezorgd. 6/3/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste bestelling, verwachtingen zijn overtroffen. Het was heerlijk en snel. Ondanks dat de spareribs voor mij niet zoet waren, ja ik ben daar heel erg een zeur in. Raden wij Meatz wel aan, ze waren echt overheerlijk. Deze gaan we echt vaker bestellen. De jongeman die de bestelling snel bracht was ook erg netjes. Complimenten! 6/3/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere burgers, patat en salade. Burger is lekker groot, smakelijke saus, salade ook een mooi maatje, maar als je van patat houdt, bestel die dan twee porties (is een optie). Erg genoten! Pluspunt: ze bezorgen ook in Stompwijk 6/3/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Carpaccioburger echt een aanrader!! Milkshake ook super lekker!! De spareribs konden beter.. 6/1/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam erg laat (bijna een uur), maar dat werd onmiddellijk goed gemaakt met een kortingscode voor volgende keer, top! Helaas waren de spare rits koud en droog van smaak. Daarom drie sterren voor kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers erg lekker, maar helaas koude patatjes 5/28/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was bij thuiskomst niet compleet, ik had 5x een menu met verschillende frites en 1 extra frites. Van de 6 bestelde frites bleken er maar 2 in de tas te zitten. Ook bij afhalen zag ik dat er maar 2 milkshakes ipv 4 in de tas zaten. Gelukkig zag ik dat op tijd en kreeg er toch 4 mee. Ik snap wel dat het mis gaat, in de zaak staan veel bezorgers die met elkaar kletsen en zich bemoeien met lopende bestellingen. Ik zal nog een extra mail sturen naar Meatz.nl met deze bevindingen. Ik zal graag wat geld terug willen krijgen. 5/25/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was jammer dat de burger zelf in zilverfolie was verpakt en niet op het broodje met toebehoren lag. Hierdoor was de kaas niet lekker gesmolten. Ik snap de gedachte dat op die manier het vlees langer warm blijft, maar pak dan de hele burger in en niet alleen het vlees. Nu was het vlees warm, maar het broodje en de rest koud. 5/25/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker!! Snelle service. Alleen jammer dat de spareribs niet te bestellen waren. Die waren vorige keer uit voorschoten zo lekker. 5/23/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
spareribs zijn lekker, enige nadeel is dat er naar ons in ziens weinig side dishes zijn 5/23/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden drie menu's besteld. Twee choco shakes en één aardbei shake besteld. Helaas ontbrak de aardbei shake. Daarnaast hadden wij mayonaise en bbq saus besteld. De bbq saus ontbrak ook. Voor de twee shakes die wel bezorgd waren was maar een rietje aanwezig. Al met al een beetje jammer, zéker bij een eerste bestelling. Op Google nog gezocht naar het telefoonnummer van jullie filiaal in Leidschendam. Nummer niet gevonden. Filiaal Voorschoten nog gebeld zodat zij mij van een nummer konden voorzien. Maar daar werden mijn belletjes niet opgenomen. Helaas dus geen goede eerste ervaring. 5/23/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd een feestje! 5/21/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks dat ik de bestelling zelf gehaald heb was het niet heel erg warm. Maar de smaak was met dan goed. Zeker voor herhaling vatbaar 5/21/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De eerste keer bestellen was een fiasco. Het eten kwam ruim te laat en werd koud geleverd. Dit hebben we gemeld bij het restaurant en hebben hier een vergoeding voor gekregen. Deze hebben we het afgelopen weekend verzilverd. Deze keer was het eten lauw, wel op tijd. De smaak van de burgers viel tegen. Mijn vrouw had de chicken burger en was droog en zat weinig smaak aan. De burger met carpaccio was prima. Als toetje hadden we churros besteld. Dit was helemaal lachwekkend. 4 strings van 10 cm lang voor 5,95. Waren ze nu van top kwaliteit dan konden we ons er wel in vinden. Maar deze waren hard, droog en stug. Nu 2x bij dit restaurant geprobeerd maar daar blijft het dan ook bij. Jammer want het concept zit goed in elkaar. 5/21/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De smaak was opzich goed, maar het was koud.. 5/20/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger kwam zonder bericht veel later dan de geplande tijd. Bovendien was de bestelling niet volledig, een enkele burger waar we een dubbele hadden besteld. Jammer. 5/19/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niks bijzonders, burger was warm de rest was koud (behalve de Milkshake...). En dan voor dit geld.... Dat kan een stuk beter voor een stuk minder. 5/18/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was één grote teleurstelling. Het eten kwam ruim 15 minuten later dan gepland (19.12 ipv 18.55) en was daardoor koud en taai. Dit hebben we bij Meatz Voorschoten nooit gehad. Ik bestel niet meer bij Meatz Leidschendam. 5/17/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Frietjes te koud. Spareribs beetje droog (mn stuk die wat dunner was). Burger was erg goed. 5/16/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten, goede burgers 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Spareribs was taai en lauw. 5/14/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, bestellen liep soepel en werd goed geholpen bij afhalen. Top! 5/13/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kom je halen staat nog niet al klaar voor je kan je nog 12 wachten 5/13/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd en kwaliteit waren uitstekend. 5/12/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed geregeld!! Lekker gegeten. Goede bezorging niks op aan te merken. Een aanrader is het zeker!! 5/12/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwam later dan gepland maar kreeg een mail met sorry en korting voor de volgende bestelling.echt zo netjes. Ook alles super goed ingepakt. 5/12/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel en belachelijk lekker eten. 5/11/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur wachten en dan koude spareribs ontvangen. Dat was voor mij de laatste keer 5/11/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten, hamburger was mals en niet vet, milkshake lekker romig en de cheesecake smaakte ook goed! Bestellen zeker nog een keer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Meatz Leidschendam Damplein 8 070-2390090
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige burger, goede friet en snelle bezorging! Helemaal top! 5/6/2022
Meatz Voorschoten 4 stars after 356 reviews
Meatz Voorschoten